MICHELL FRA GRANSLEV
Her er michell ved modtagelsen af et legat fra Favrskov Kommune D. 18. 12. 08 sammen med kulturudvalgsformand Anders Nøregaard og den nye motorcykel i samme farve som der køres med fredag og lørdag
Velkommen til vores hjemmeside
FREDAG D: 23 OG LØRDAG D. 24 JANUAR kører den 10 årige knægt  Michel Jørgensen fra GRANSLEV cross ved et stort inden dørs stævne i Liverpool i England se det på Addr. som er her på siden. Der køres løb både Fredag  og Lørdag Michel er søn af Anni og "Knotti" som bor på Granslevbyvej 3 på løbsdagen kører han med nr 101 vi ved ikke endnu hvilken farve hjelm og tøj har da det ligger klar til ham i England, det samme gør en hel sprit ny motorcykel, så kryds finger for ham.🙂

http://tv.mpora.com/motocross

Hej Bjarne
 
Det gik godt i England, selv om det startede skidt.
 
Om fredagen kom Michel for sent til den første træning, han nåede kun at køre en trænings omgang, og på den omgang styrtede han også og fik et kæmpe trælår, så han næsten ikke kunne gå.
 
Da løbet skulle køres, tror jeg han var meget nervøs, og det plejer han aldrig at være, men det var jo også nye omgivelser, kæmpe hal og den dårlige træning.. Han lå nr. 3 eller 4 i første sving, og det var egentlig godt nok, men jeg kunne se, han var lidt stiv og han ikke kørte som han plejede. Det endte med en 8 plads og det var fint nok.
 
Lørdag morgen var vi klar i ordentlig tid, og med det samme kunne jeg se, det gik meget bedre, han kørte godt og sprang det store mål-hop, hvilket der kun var to andre kører der gjorde.
 
Da start bommen til løbet faldt, røg han ud som nr. 1 og den placering holdt han hele første omgang, på anden omganng blev han overhalet af to kører og røg ned som nr.3, han fulgte dog godt med og lå lige bag toeren indtil anden sidste omgang, så blev han atter overhalet, og han nåede ikke at komme forbi igen, men han kørte over målstregen som nr. 4 lige bag 2eren og 3eren. Det var flot kørt, men ærgeligt han ikke kom på skamlen.
 
Bagefter sagde han, det var godt, jeg ikke blev 3er,, hvorfor? spurgte jeg, fordi så skulle jeg have snakket i mikrofonen :-). Alle der kom på skamlen blev interviewet for publikum.
 
Det var en rigtig god weekend, som han aldrig vil glemme, og det gad noget international erfarring.
 
MVH. Knotti